PAkkeportalen4you
din tyske pakke c/o adresse.

Sådan fungerer det.

Pakkeportalen4you kan du bruge hvis du bestiller en vare i EU samhandelslande der sender varer til Tyskland, og den du handler hos ikke sender varer til Danmark.

Bestilling af varer skal, til enhver tid, overholde vores betingelser, som du finder på vores website.

Du tilmelder dig GRATIS til Pakkeportalen4you og køber en af vores BRAGENDE BILLIGE klippekort pakker, med store besparelser.

Når du har købt pakke klippekort får du en faktura med en pakke leverings c/o adresse i Tyskland, hvor din pakke så bliver leveret og vi sørger for den videre forsendelse til Postnord Mycollect pakkeshop.

Du kan bestille 1 pakke klippekort ad gangen eller vores forskellige pakke klippekort med forskellige antal pakke klippekort med store besparelser og hvert pakke klippekort gælder for pakker op til 10 kg.

Kom godt igang.

1. Køb en BRAGENDE BILLIG klippekort pakke med det ønskede antal klip.

2. Bestil dine varer på nettet (F.eks. Amazon.de) og skriv den C/O adresse i leveringsadresse feltet, som du har fået oplyst på din faktura, efter køb af pakke klippekort pakken hos Pakkeportalen4you.

3. Når vi videre sender din pakke modtager du besked med track and trace, hvor pakken altid sendes til den nærmeste pakkeshop med post nord. Der vil gå mellem 3 og 6 dage fra vi modtager din pakke til den bliver sendt til dig.

4. Vi registrerer at du har brugt et klip – SUPER NEMT for DIG.

pakke-forwarding fra tyskland til danmark